درباره ما

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان فعالیت خود را از اسفندماه سال 1387 با هدف ارائه خدمات پژوهشی به اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین پژوهشگران و صنعتگران کشور آغاز نمود.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان با اتکا به حضور کارشناسان مجرب و توانمند خود، علاوه بر ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره‌های تخصصی در زمینه های انجام آزمایش و نوع آزمایش، در زمینه اجرای پروژه­‌های تحقیقاتی ساخت تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نیز فعال می‌باشد. ساخت دستگاه کنترل شارش گاز، دستگاه سیرکولاسیون ترموستات و ساخت دستگاه شتابدهنده که در زمره طرح­‌های ملی می‌باشد، از جمله این خدمات ارزنده­ بوده که در جهت رشد و اعتلای علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و به تبع آن کشور می‌باشد.

هم اکنون آزمایشگاه مرکزی با دارا بودن دستگاه­‌های پیشرفته، دقیق و به روز آماده ارائه خدمات پژوهشی اعم از اندازه­‌گیری، تجزیه و تحلیل داده­‌های تجربی و شبیه­‌سازی آن­ها، به کلیه پژوهشگران دانشگاه‌ها و صنایع سراسر کشور می­‌باشد.