برگزاری کارگاه ایمنی و بهداشت محیط عمومی

برگزاری کارگاه‌های حضوری آموزشی ایمنی HSE ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اخذ گواهی شرکت در کارگاه‌های آموزشی ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست جهت تصویب پروپوزال و دریافت مجوز حضور در آزمایشگاه / کارگاه پژوهشی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، کارگاه‌های آموزشی ایمنی در راستای توانمندسازی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مهندسی و علوم پایه در روزهای هشتم و نهم آذرماه ۱۴۰۲ در مجموعه تالارهای مفاخر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

سرفصل‌های کارگاه ایمنی شامل؛ بهداشت ایمنی، محیط‌زیست و کمک‌های اولیه است که در سه گروه و با حضور ۹۲۸ دانشجو از دانشگاه صنعتی اصفهان و ۶۸ دانشجو دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان اجرا می‌شود.

دانشکده‌های مهندسی مواد، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی معدن و مهندسی حمل نقل در گروه اول و دانشکده­های مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی شیمی، فیزیک و مهندسی منابع طبیعی در گروه دوم صبح و ظهر ۸ آذرماه ۱۴۰۲ شرکت می‌کنند.

دانشکده‌های مهندسی کشاورزی، مهندسی صنایع، مهندسی نساجی، ریاضی، پردیس بین‌المللی و مرکز زبان در  گروه سوم، روز پنجشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۲ شرکت می‌کنند.